Dé sfeermaker voor elke gelegenheid! Of je nu een themafeest, bedrijfsborrel, bruiloft of evenement organiseert; met een fotozuil ben je verzekerd van één en al plezier. Kies een passende achtergrond in het thema van jouw evenement en laat de camera het werk doen. Geef jij binnenkort een feestje en wil je later nog eens in alle rust nagenieten? Of wil je jouw gasten een blijvend aandenken bieden? Met de stijlvolle photozuil van Oh My! maak je met één druk op het scherm voordelig en onbeperkt foto’s. Lachen, gieren, brullen dus!

Een persoonlijk thema en hilarische accessoires

Oh My! werkt met professionele apparatuur voor foto’s van hoogwaardige kwaliteit. De fotostrips worden binnen tien seconden in tweevoud geprint en bestaan uit drie verschillende foto’s. Laat van tevoren weten of je zwart-wit of kleurenfoto’s wilt, lever je eigen logo aan of vertel ons alles over het thema van het feestje. Wij zorgen voor een passend ontwerp van de fotostrips, begeleiding in stijl en leuke accessoires en props om de setting helemaal compleet te maken. Op zoek naar een verrassende en vooral leuke aanvulling van jouw evenement? Onze fotozuil is het flitsende middelpunt!

Moderne fotozuil met hoge kwaliteit foto’s

De fotozuil is eenvoudig te bedienen met het touchscreen en de hoge kwaliteit camera maakt in vrijwel elke situatie de leukste en beste foto’s. Ben je toch niet helemaal blij met je pose? Geen probleem! Onbeperkt printing zit bij de huurprijs van de photozuil inbegrepen. Daarnaast krijg je alle bestanden binnen twee dagen ook digitaal aangeleverd. Ben je op zoek naar een groter foto-alternatief? De fotocaravan Oh My! wheels is een echte publiekstrekker. Deze oldtimer luistert elk evenement - van foodtruckfestival tot muziekfestijn - op en geeft bezoekers een prachtig aandenken aan een onvergetelijke dag.

Onbeperkt selfies maken? Huur een photozuil

De kleine photozuil heeft, net als de fotocaravan, een stijlvolle vintagelook en neemt weinig plek in beslag. Je kunt het foto-apparaat dus overal kwijt. Van een Hollywood-entree tot feestfoto’s in de kleine uurtjes, de fotozuil haalt het beste - en het gekste - in iedereen naar boven!
Wil je meer weten over de vele mogelijkheden van Oh My!? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je een speciaal thema in gedachten? Laat het ons weten. We helpen je graag de fotostrips geheel in de stijl van jouw evenement samen te stellen.

Prijzen

Caravan starttarief eerste 3 uur: €550,-
Voor elk extra uur: €75,-

Photozuil starttarief eerste 3 uur: €450,-
Voor elk extra uur: €75,-
OPTIONEEL:
Keuze stijl backdrop + Photoprops: €50,-
Double printing: €75,-
Prijzen zijn ex BTW 21% en incl. reiskosten (binnen een straal van 45 km vanaf Den Helder, m.u.v. parkeerkosten en veerdiensten)
KvK: 68963068