Een spectaculair zomerevenement, een smakelijk foodfestival, een bijzonder bedrijfsjubileum of een fijn samenzijn om het leven te vieren. Waar je ook bent, mooie momenten wil je het liefst voor altijd koesteren. Oh My! wheels helpt je die fijne herinnering vast te leggen. De authentieke, klassieke fotocaravan is de perfecte party-starter en het middelpunt van elk feest. Leg unieke momenten vast, voor altijd. Oh My! wheels maakt jouw evenement onvergetelijk.

Waardevolle herinneringen, stijlvol vastgelegd

De fotocaravan van Oh My! wheels - een echte klassieker - is een unieke en vooral hele leuke manier om van elk evenement een echte happening te maken. Tussen het dansen, feesten, eten en drinken door krijgt iedereen de kans een unieke, gekke of spontane fotosessie te houden en niet met lege handen naar huis te gaan. En was het iets té gezellig? Gelukkig heb je dan de foto’s nog! De caravan photo booth is voorzien van moderne apparatuur, stijlvolle accessoires en een toffe backdrop. Het enige wat jij hoeft te doen is lachen!

In de fotocaravan loopt alles op rolletjes

De professionele fotobooth bedien je zelf met één druk op het scherm. De fotostrips, bestaande uit drie verschillende foto’s, worden direct in tweevoud geprint en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk ontvang je de foto’s na afloop van jouw evenement ook digitaal, zodat je elke gevoelige plaat in je bezit hebt. Geef de foto’s een persoonlijk tintje door zelf de stijl en het thema van de fotostrips te bepalen, maak een keuze uit  zwart-wit- of kleurenfoto’s en laat de fotoshoot in de fotocaravan maar losbarsten!

Caravan photo booth huren? Neem dan contact op.

Wil je een vrolijke noot toevoegen aan jouw themafeest, huwelijk, bedrijfsfeest of festival met een caravan photo booth? Oh My! wheels tovert een glimlach op ieders gezicht. De begeleiding van Oh My! wheels, natuurlijk geheel in stijl met het thema, zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Toch liever een fotozuil huren? Deze kleine fotovariant is in dezelfde vintagestijl als de fotocaravan ontworpen. Ontdek de mogelijkheden en tarieven of neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Say cheese!

Prijzen

Caravan starttarief eerste 3 uur: €550,-
Voor elk extra uur: €75,-

Photozuil starttarief eerste 3 uur: €450,-
Voor elk extra uur: €75,-
OPTIONEEL:
Keuze stijl backdrop + Photoprops: €50,-
Double printing: €75,-
Prijzen zijn ex BTW 21% en incl. reiskosten (binnen een straal van 45 km vanaf Den Helder, m.u.v. parkeerkosten en veerdiensten)
KvK: 68963068