Jouw trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Samen met je aanstaande vier je in het gezelschap van je familie en vrienden de liefde. Als bruidspaar komt er enorm veel op je af. Van het ja-woord tot de eerste dans; deze dag moet natuurlijk perfect verlopen. Wil je zeker weten dat je niets mist en blijvende herinneringen aan jouw trouwdag hebt? Met een fotohokje of een fotobooth op jouw bruiloft leg je deze prachtige dag op vrolijke en ludieke wijze vast. Zo weet je zeker dat naast de trouwfoto’s, ook de foto’s van het trouwfeest een groot succes worden!

Ludieke selfies voor in het trouwboek

De photobooth van Oh My! is de favoriete gast van elke bruiloft. Deze fotozuil, die net als de fotocaravan een vintageontwerp heeft, geeft jou en jouw geliefden de mogelijkheid om geheel in stijl en vooral spontaan op de foto te gaan. Deze ijsbreker zorgt naast veel vermaak voor een waardevol aandenken aan de trouwdag. Voor jullie én de gasten. De fotostrips (bestaande uit drie foto’s) in de fotobooth voor een bruiloft worden in tweevoud geprint. Laat je gasten één fotostrip zelf houden als bedankje voor hun aanwezigheid en vraag ze de andere strip bijvoorbeeld in het trouwboek te plakken voor een beeld en boodschap om nooit te vergeten.

De fotobooth bruiloft past bij elk trouwthema

Een bruiloft heeft vaak een eigen thema. Hoe leuk is het dan om ook de foto’s bij dit thema aan te laten sluiten? De fotobooth bruiloft van Oh My! kan in overleg afgestemd worden op jouw wensen, zodat de foto’s passen bij de stijl van de dag. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan de strips of versterk het trouwthema met leuke props en accessoires voor de perfecte match. Dit levert gegarandeerd spontane en gekke foto’s op, waar jij, je geliefde en gasten nog jarenlang plezier van hebben. De photobooth print onbeperkt fotostrips van hoge kwaliteit. Ook ontvang je de foto’s binnen twee dagen digitaal via WeTransfer.

Fotohokje bruiloft huren voor een flitsende prijs

Maak van jouw trouwfeest een bijzondere dag waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt. Wil je meer weten over de fotobooth bruiloft van Oh My!?
Informeer naar de vele mogelijkheden en ontvang vrijblijvend een offerte. Samen maken we jouw mooiste dag onvergetelijk!

Prijzen

Caravan starttarief eerste 3 uur: €550,-
Voor elk extra uur: €75,-

Photozuil starttarief eerste 3 uur: €450,-
Voor elk extra uur: €75,-
OPTIONEEL:
Keuze stijl backdrop + Photoprops: €50,-
Double printing: €75,-
Prijzen zijn ex BTW 21% en incl. reiskosten (binnen een straal van 45 km vanaf Den Helder, m.u.v. parkeerkosten en veerdiensten)
KvK: 68963068